Over ons

Wij zijn Holland Freight Bridge, ‘Home of Logistics’. Stap binnen in onze wereld van naadloze logistieke verbindingen, ‘on-time’ leveringen en grenzeloze mogelijkheden.

Grenzeloze mogelijkheden

Of u nu op zoek bent naar efficiënte transportoplossingen, nauwkeurige voorraadbeheeradviezen of gewoon nieuwsgierig bent naar de kunst van logistiek, u bent hier aan het juiste adres.

team van professionals

Ons toegewijde team van professionals staat voor u klaar. Zij begeleiden u door de complexe wereld van transport, douane, opslag en distributie. Of u nu een kleine ondernemer bent die net begint of een gevestigde speler in de branche, wij begrijpen dat elke zending, elk pakket en elke deadline belangrijk voor u is. Daarom behandelen wij uw zendingen met de grootst mogelijke zorg.

Passie voor perfectie

Onze passie voor perfectie drijft ons om innovatieve oplossingen te bieden die de norm overstijgen. Bij Holland Freight Bridge geloven we dat elke levering een belofte is en elk klantcontact een kans om een blijvende indruk achter te laten. Dus vertrouw op ons ervaren team en laat ons u meenemen op een reis naar logistieke excellentie. We heten u van harte welkom bij Holland Freight Bridge.

Hier begint het

Ontdek de wereld van grenzeloze mogelijkheden en vlekkeloze leveringen. Uw logistieke reis begint hier!

Uw specialist in wereldwijd transport

Bij Holland Freight Bridge begrijpen we dat uw goederen waardevol zijn. Daarom bieden wij u de meest betrouwbare, efficiënte en veilige vrachtvervoersoplossingen. Met jarenlange ervaring in de logistieke sector en een toegewijd team van professionals, zijn wij uw partner voor al uw transportbehoeften.

Waarom Holland Freight Bridge?

Betrouwbaar

Wij zijn trots op onze betrouwbaarheid. Uw goederen zijn bij ons in goede handen. En we doen onze uiterste best om ze altijd op tijd op hun bestemming aan te laten komen.

Flexibel

Onze diensten zijn flexibel en aanpasbaar aan uw unieke eisen. Of het nu gaat om spoedzendingen, speciale ladingen of gecompliceerde routes, wij vinden de beste oplossing voor u.

Klantgerichtheid

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Innovatie

Wij blijven up-to-date met de nieuwste technologieën en logistieke trends om u de meest efficiënte oplossingen te bieden.

Het team van
Holland Freight Bridge

Peter Hordijk

Founder & Owner

Marco Groenewegen

Founder & Owner

Maarten Mulder

General Manager

Saskia Krassenburg

FCL/LCL import Specialist

Micha Zwang

FCL/LCL export specialist

Suzanne Timmerman

FCL/LCL Export Specialist

Natacha Thiemann

FCL/LCL Import Specialist

Ruud Krijnberg

General Forwarding Specialist

Karin Dubbeldam

Accounting specialist

Jane Sprockel

Senior Accounting specialist

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection