Onze diensten

Bij Holland Freight Bridge staan wij garant voor hoogwaardige logistieke oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om kleine zendingen, volledige containers of bijzondere ladingen, wij bieden betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve diensten voor wereldwijde vrachtverzending.

Wereldwijde dienstverlening

Bij Holland Freight Bridge bieden we een breed scala aan diensten om aan al uw transportvereisten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar nationaal of internationaal transport, zeevracht of luchtvracht, wij hebben de expertise en het netwerk om uw lading veilig en op tijd op de bestemming te krijgen. Onze logistieke oplossingen maken we op maat, om zo aan uw specifieke behoeften te voldoen, ongeacht de omvang of de aard van uw lading.

Expediteur

Als expediteur verzorgen we uw import en export van A tot Z. Niet alleen het vervoer, maar ook de incoterms, douanepapieren, het inklaren, het uitklaren en het vervoer van de haven tot de exacte locatie waar u uw producten wilt hebben. Wij zijn uw full service expediteur. Wij nemen u het complete traject uit handen.

Zeevracht

Holland Freight Bridge is gevestigd in de grootste haven van Europa. Vanuit Rotterdam verzenden we uw zeevracht naar iedere haven in de wereld. En in al die havens werken we samen met kantoren en agenten, zodat we uw zending van deur tot deur kunnen verschepen. Zeevracht is voor grote zendingen die wat minder tijdkritisch zijn, een voordelige manier van transport over grote afstanden.

FCL (Full Container Load)

Onze FCL-diensten zijn ontworpen voor klanten met grote zendingen die een volledige container nodig hebben. Wij bieden een breed scala aan containermaten en -typen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met een focus op efficiëntie en veiligheid zorgen wij voor naadloze FCL-verzendingen van deur tot deur, wereldwijd.

LCL (LESS THAN CONTAINER LOAD)​

Holland Freight Bridge biedt betrouwbare LCL-diensten voor klanten met gedeeltelijke verzendingen. Onze experts zorgen voor de optimale consolidatie van uw lading in containers, waardoor u kosten bespaart en flexibiliteit behoudt in uw verzendbehoeften. Met frequente vertrekken en een wereldwijd netwerk van partners zorgen wij voor veilige en tijdige levering van uw deelladingen.

Wegtransport

Transport over de weg is een snelle en betrouwbare manier van transport over kortere afstanden. Daarnaast is wegtransport de eerste en/of laatste schakel in het internationale vervoerstraject. We laden uw goederen op de door u gewenste plek en lossen ze, nadat ze overzee gekomen zijn, op hun eindbestemming. Heeft u uw (internationale) zending bij ons ondergebracht dan heeft u dus met maar 1 partij te maken voor het hele traject

Luchtvracht

Onze luchtvrachtdiensten bieden snelle en betrouwbare verzending via de lucht. Dankzij onze sterke relaties met luchtvaartmaatschappijen overal ter wereld, kunnen wij concurrerende tarieven en flexibele opties aanbieden voor zendingen van elke omvang. Van deur tot luchthaven of van deur tot deur, wij regelen alles voor u met de grootste zorg en efficiëntie.

Bijzondere lading

Holland Freight Bridge heeft expertise in het behandelen van bijzondere ladingen zoals: lading met bijzondere afmetingen, gevaarlijke stoffen en kwetsbare goederen. Onze gespecialiseerde teams adviseren u de juiste verpakking, hantering en documentatie. Zo zorgen we ervoor dat uw bijzondere lading veilig en in overeenstemming met de regelgeving wordt vervoerd.

Douaneafhandeling

Holland Freight Bridge neemt het complexe proces van douaneafhandeling uit handen. Onze ervaren douanespecialisten zorgen voor nauwkeurige en tijdige verwerking van douanedocumenten, naleving van regelgeving en betaling van heffingen en belastingen. Door onze grondige kennis van internationale douaneprocedures zorgen wij ervoor dat uw zendingen soepel door de douane gaan, zonder vertragingen of problemen. 

TRANSPORTVERZEKERING​

Met een goederentransportverzekering verkleint u uw financiële risico bij onverhoopte vermissing of beschadiging van uw goederen. Deze verzekering kunnen wij direct voor u regelen.

Uw expediteur is bij schade, diefstal of vermissing slechts beperkt aansprakelijk. En zonder bijverzekering krijgt u standaard per kilogram gewicht vergoed, in plaats van de goederenwaarde. Dat kan een flinke strop opleveren. Voorkom daarom deze onvoorziene tegenvallers en sluit een goederentransportverzekering via Holland Freight Bridge af. U bent dan verzekerd tegen beschadiging of vermissing van uw transport.

Wilt u meer weten over onze transportverzekering? Neem dan gerust contact met ons op

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection