Eenvoudig contact met onze nieuwe website

Bij Holland Freight Bridge houden we van duidelijke communicatie. Daarom lanceren we vandaag onze nieuwe website met veel nieuwe functionaliteiten. Natuurlijk kun je ons direct via de website eenvoudig e-mailen en bellen. Maar je kunt nu ook gemakkelijk een Whats-app-bericht achterlaten. Zo maken we onze online communicatie nog beter, duidelijker en laagdrempeliger.

Afvaarten

Voor groepage is het voor u als klant handig om te weten wanneer er afvaarten naar welke haven zijn. Deze afvaarten vind je nu overzichtelijk onder elkaar. Je sorteert eenvoudig op land, haven, schip of havencode. Vervolgens stuur je ons een e-mail met de ruimte die je naar de gewenste bestemming nodig hebt. Wij regelen de rest!

Onze webbouwer

Voor onze nieuwe website werkten we samen met onlineambitie. Een online marketingbureau uit ‘onze’ havenstad Rotterdam. Zij ontwierpen en bouwden onze website. En ze hielpen ons met de content. Want een website zonder content is natuurlijk als een lege huls. Daar hebben we niets aan.

Jaren vooruit

Met onze nieuwe website kunnen we weer jaren vooruit. Door hem actief te gebruiken zijn we voor onze klanten online gemakkelijk te vinden. En kunnen we ze nog beter informeren over onze werkwijze en diensten. Kortom: we zijn zo trots als een pauw op onze nieuwe website.

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection